KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Længe siden ...

LinksPosted by Joan Sørensen Sunday, February 24 2008 18:03

Nu må det absolut være på tide med en opdatering.

Jeg har været igang med billeder osv. på min shop. Jeg har fået nye lækre garner hjem. Alle er endnu ikke vist, men der kommer flere.

Jeg har da også strikket "trøjen", men efter vask blev den lidt lille - øv.

Fra str. small/medium til str. 4 år. (Billed kommer senere)

Min datter havde overtaget den, men.... så nu er jeg ved at strikke http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=203215&mElement=hGarn&stortBildeSti=stortBilde&bildeStiType=hefter den røde - til hende. Hun hjælper mig med at tage billeder. Hun har købt et ret dyrt kamera i samarbejde med en fotograf i byen. Hun hjælper lidt til i fotogalleriet i ny og næ og så lærer man jo lidt og får lidt hjælp - Tusind tak Lis!

Nu er Katrine så lige blevet "hyret" til at tage billeder for "Spot on" - det lokale blad for ungsomsskolen. Held og lykke, min ven! Jeg tror det bliver rigtig spændende.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helle, Aale Monday, February 25 2008 11:05

Hej Joan

Det var dejligt at se dig tilbage på din blog, jeg var da ved at tro at du havde lukket den. Jeg er flyttet til Aale fra Nørrebakken, mangler dog at sælge den men det kommer nok. Jeg kigger ind i din forretning inden længe.

Mange hilsner Helle