KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Lortedag!

AndetPosted by Joan Sørensen Friday, October 01 2010 05:30
Pokkers - indlægget blev væk - øv!....

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Joan Monday, October 04 2010 15:01

Jo, altså. Jeg har slidgigt i ryggen og det har ellers kunnet holdes nede uden problemer. Men nu er vi blevet presset så hårdt på arbejde (rengøring, svarende til 2 parcelhuse i timen) at jeg ikke kan holde det nede.

Så har jeg søgt og søger alle mulige jobs, som jeg ville kunne klare fysisk. Imellem var jo også et absolut drømmejob, som måske ville blive oprettet her til efteråret.

Men en af pigerne i min strikkecafé oplyste så pludselig, at det havde hun fået (hun vidste ikke, jeg havde søgt i foråret), uden at jeg havde hørt mere.
Jeg vidste simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Jeg blev bare SÅ ked af det. Jeg mener, jeg ville være 100 gange bedre, men selvtilliden fik godtnok lige et ordentlig knæk.

Dagen efter fik jeg så besked om, at hun var blevet ansat der.
Ville så lige skrive lidt mere i indlægget med det resultat, at det blev væk og ked af det, som jeg er, orkede jeg ikke at gøre mere ved det.

Posted by Helle Sunday, October 03 2010 23:10

Hvad er der dog sket hos dig ???