KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Ny symaskine

AndetPosted by Joan Sørensen Friday, October 16 2009 14:55

En ny symaskine er flyttet ind. Katrine har længe plaget om at lære at sy, men min gamle symaskine kunne ikke mere. Så læste jeg dette indlæg http://mytorium.wordpress.com/2009/08/07/ny-symaskine-brother-nv-10innov-is-10/ og hun har undersøgt alt, hvad der er værd at undersøge, så nu er den købt. Dejligt at finde en der er grundig i sine overvejelser smiley

Den er købt her http://www.stofkarsten.dk/pro.php?cat=92

Til producentens vejledende udsalgspris. Kan købes billigere på nettet, men med den service, som jeg fik i ovenstående butik, vil jeg meget gerne betale prisen.

Katrine kalder, vi syer..... smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bettina Friday, October 16 2009 20:27

Det er fedt at læse, at andre er faldet for Brother. Jeg fik anbefalet Pfaffa og Bernina rigtig meget, men fandt ud af, at tyske Quelle har sat deres eget navn (Privileg) på dyrere maskiner, så de koster en brøkdel, og derved fik jeg en 60-stings Brother forleden dag. Den virker utroligt fed!