KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Vibu

Eget designPosted by Joan Sørensen Thursday, May 31 2007 17:52

Nu har jeg godt nok lige været igang med et sjovt lille projekt. Jeg ville så gerne lave en krave som kunne føles rigtig og blive, hvor den skulle, uden at falde ud over skuldrene.

Mit gamle fag fornægter sig nok ikke helt - vinkler og buer, lidt på skrå, lidt matematik, osv.

Det kom der så denne skabning ud af.

Det var faktisk lidt sjovt at lave den. Der er i princippet kun ind- og udtagninger i siderne (start/slut af pinde) - indtil kraven - så samtidig med strikningen, sad jeg i min nye hyggekrog og fik faktisk læst en halv krimi. 2 supergode beskæftigelser på én gang - herligt, ren nydelse.
- Og der er ingen sammensyning - kun hæftning - skønt. OK, hvis jeg vil have ærmer i, så vil jeg nok strikke dem oppefra og ned og med syning - jeg kan jo ikke helt forliges med strømpepinde ;-)
Den kan sagtens dække flere størrelser. Jeg har i dag prøvet den på str. XL/XXL, højde 170 - den sad perfekt, men hun ville nok foretrække, at den var længere bagpå. Den er også prøvet på str. S/M, højde ca. 168 - Perfekt. Str. S, højde 174 - Perfekt - gerne lidt længere ville være ønskelig, dog ikke nødvendig. Så jeg er allerede igang med en længere model med lidt mere åben hals, som jeg gerne vil have.

  • Comments(2)//knitadesign.micorbis.dk/#post24