KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Mortens aften

AndetPosted by Joan Sørensen Tuesday, November 09 2010 19:50

Mortens aften er jeg her:

http://hotelopushorsens.dk/?velkommen,1

Min skønne datter har inviteret (på mors regning - ganske vist :-)) - men vi er kun os 2, så ..... go' idé. Som datteren siger - det har vi aldrig prøvet eller gjort, vi har faktisk ikke været ude at spise, siden du blev 40! Det er da godt nok lige et par år eller flere siden ;-)

Jeg glæder mig og hun endnu mere :-) - Planer har hun i massevis, på "hvad skal vi have på" området.

Milde himmel - hun kastede et par bukser til mig - prøv dem, de passer dig - ja, ja, malet på var de :-) - mor du ser SÅ nice ud! De er perfekt! Øhh, jeg tror lige, jeg skal tabe et par kilo - mindst, til i morgen. Nej, nej du er sej! og så bare lige en lille top....

Godt, vi lige kan klappe hesten til i morgen :-) - det bliver rigtig hyggeligt og jeg glæder mig :-) til en rigtig tøsehyggeaften og hun har helt ret - DET har vi aldrig prøvet.

Jeg ønsker I alle får en rigtig hyggelig aften.

  • Comments(0)//knitadesign.micorbis.dk/#post120