KnitaDesign

KnitaDesign

Hvorfor har jeg en blog?

Fordi jeg elsker at strikke og meget gerne vil dele det med andre.

OBS! "Håndarbejdscafé" Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 og hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00 i "Den gamle Brugs" i Egebjerg - Egebjergvej 172.
Vi hygger os med vores håndarbejde og hjælper hinanden. Alle er velkomne til at deltage helt uforpligtende (gratis) - I skal blot selv medbringe kaffe.

Sådan kan man også misforstå!

AndetPosted by Joan Sørensen Friday, October 09 2009 13:12

Telefonen ringede og det var en ældre mand som sagde "Jeg ringer sådan set fra Eventyrgarn"! Og jeg tænkte straks 'hvad er der dog sket' - det kunne jo være hendes far eller svigerfar.

Men så fortsatte han og sagde sit navn og fortalte, at han troede, han havde bestilt en hue, men havde fået noget garn og en opskrift istedet for. "Strikke, det kan jeg altså ikke", sagde han så - så kunne jeg altså ikke lade være med at grine - den stakkel.

Men han havde ringet til Gitte fra Eventyrgarn og klaget sin nød og hun havde så foreslået ham at ringe til mig, for at høre, om jeg mon ikke godt ville strikke den for ham.

Vi bor alle 3 i samme lille by! Og ret hurtig fandt jeg ud af, hvem han er.
Hver middag kører han nemlig, på sit lille elkøretøj, ned på hjemmet for at spise. Nu er det jo ved at være koldt og hustruen, som ellers har forsynet ham med hjemmestrikkede huer og trøjer, er ikke mere og der er jo ikke noget, der er så godt som hjemmestrik smiley

Selvfølgelig vil jeg da strikke den til ham, han har jo brug for den. Også selvom han ikke har købt garnet af mig. Jeg vil da ikke se ham hver dag med kolde ører, vel?
Han kan jo ikke gøre for, at han troede, han bestilte en hjemmestrikket hue.

Dejligt at kunne glæde et andet menneske, så nu er vi 2, der er glade smiley

  • Comments(2)//knitadesign.micorbis.dk/#post109